2023-02-22
早排去上環做匆忙經過呢間Café已經想試,星期六放假訓到自然醒,坐電車遊走至中上環一帶,今次終於可以坐低食個Brunch,門口有啲Lego 擺設好可愛,店主同我講開,原來佢地餐廳由家人幫手打理,對食材同烹調手法都好講究,今次一於試下佢地既All Day Breakfast先🌟All Day Breakfast 平時去Café我多數都會叫All Day Breakfast,佢地既All Day Breakfast都好豐富,有窩夫、煙肉、腸、炒蛋、薯餅同沙律菜,五顏六色望落好吸引,連擺盤都用上靚靚木托盤,小小心思就顯得小店既用心,炒蛋超滑溜,最欣賞佢地既窩夫,做到外脆內軟既口感,超正🌟Rainbow Latte - Rosey Red Latte呢杯Rainbow Latte以玫瑰花既天然顏色去整粉紅色,飲落有陣淡淡既玫瑰花香,推介
🌟All Day Breakfast