2023-02-26
早上同朋友去完文武廟之後喺附近食lunch見到Lassana coffee店內外環境好chill好舒服室內室外坐位都有決定喺呢間食lunchAll day breakfast $128-炒蛋,煙三文魚,薯餅,煙肉,香腸,茄汁豆,牛角包,雜菌菇,黑醋沙律 款式多,最鍾意炒蛋好滑好滑👍🏻牛角包好香脆鴨腿窩夫 $238鴨腿有驚喜不但大大件,肉質軟滑夠淋,鴨皮仲香脆可口配太陽蛋+黑醋沙律+兩件窩夫(蜜糖醬) 窩夫亦是驚喜之一,超香脆雜果香軟煎餅 $88Pancake一上枱,已經覺得超靚配搭好有心思Pancake足足有成三層 再配上雲呢拿雪糕,藍莓,士多啤梨,香蕉…pancake暖暖軟綿綿的 配上雪糕 好美味桂花鮮奶咖啡 跟餐 $25 第一次飲桂花鮮奶咖啡,是期間限定飲品,無諗過加桂花嘅咖啡會咁好飲咖啡好滑凍朱古力咖啡 跟餐 $27好濃朱古力味,又不失咖啡香,同樣好飲整體來說,環境幽靜,食物好美味,呢間必定會推薦俾朋友📸環境指數🌕🌕🌕🌕🌕🤵🏻♀️服務指數🌕🌕🌕🌕🌗👅味道指數🌕🌕🌕🌕🌕💰抵食指數🌕🌕🌕🌕🌑⭐️推薦指數🌕🌕🌕🌕🌕
之後喺附近食lunch
見到Lassana coffee
店內外環境好chill好舒服
室內室外坐位都有
決定喺呢間食lunch
All day breakfast $128
款式多,最鍾意炒蛋好滑好滑👍🏻牛角包好香脆
鴨腿窩夫 $238
雜果香軟煎餅 $88
pancake暖暖軟綿綿的 配上雪糕 好美味
桂花鮮奶咖啡 跟餐 $25
凍朱古力咖啡 跟餐 $27
好濃朱古力味,又不失咖啡香,同樣好飲
整體來說,環境幽靜,食物好美味,呢間必定會推薦俾朋友
📸環境指數🌕🌕🌕🌕🌕
🤵🏻♀️服務指數🌕🌕🌕🌕🌗