2023-02-19
之前見到呢間長期都很full 客人一波接一波~ 比佢個窩夫吸引左✅所以今次同朋友們決定黎呢間🥰🥰(掛住佢哋💜💜) BTW推介呢間cafe🤤🤤💛環境舒服 打卡一流 味道都很不錯🫰每一樣都好大份 價錢合理😊🌟炸薯條配黑松露醬🍟 $88知道我既朋友都知我超鐘意黑松露🥲🫶🏻 佢地見到即刻幫我叫左🤤🤭 呢個黑松露薯條炸得外脆內軟🥰 黑松露醬好濃郁 越食越上頭⬆️ 仲有份量好大!!!! 推薦✅♡ All Day Breakfast 🥣$128正常 無咩特別🤭 勝在夠大份~🌟照燒原條鰻魚意大利粉 🍝$178呢個都推薦✅ 和風醬汁甜鹹甜鹹 配上鰻魚啖啖肉❤️🔥❤️🔥一口落去真係超級大滿足❣️意粉掛汁😋(稍微覺得可以係鰻魚表面上灑少少木魚乾 應該會再正d!)🌟自家製窩夫配焦糖香蕉及朱古力雪糕🧇$88好好味呀😆😆蛋香濃郁🥚外脆內軟~配上香濃朱古力雪糕🍫真係好滋味😗😗香蕉配上脆脆焦糖增添口感👍🏻👍🏻🌟蘋果梨鐵觀音 🍎$42好清甜~配上鐵觀音成件事好fresh👍🏻·♡ 芒果菠蘿伯爵茶🥭$48都係清甜既感覺 唔會太死甜🫶🏻 不過無咩芒果味~·🌟蝶豆花蘇打🧃$48超靚!打卡一流💜 呢間鋪頭飲品都唔錯~唔會太甜!剛剛好
🌟炸薯條配黑松露醬🍟 $88
♡ All Day Breakfast 🥣$128
正常 無咩特別🤭 勝在夠大份~
🌟照燒原條鰻魚意大利粉 🍝$178
🌟自家製窩夫配焦糖香蕉及朱古力雪糕🧇$88
🌟蘋果梨鐵觀音 🍎$42
好清甜~配上鐵觀音成件事好fresh👍🏻
♡ 芒果菠蘿伯爵茶🥭$48
都係清甜既感覺 唔會太死甜🫶🏻 不過無咩芒果味~
🌟蝶豆花蘇打🧃$48
超靚!打卡一流💜 呢間鋪頭飲品都唔錯~唔會太甜!剛剛好👍🏻
評分🪄 (滿分5🍑)
人均:$220 up
味道:🍑🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑🍑
📍 Lassana Coffee (邦暉大樓) (上環)
上環樂古道2-8號邦暉大樓地下A號舖
🚇上環站A2出口步行6分鐘