👁‍🗨Uncle Russ Coffee📍中環6號碼頭————————————————位於中環6號碼頭嘅Uncle Russ,最啱一眾趕唔切買即磨咖啡又要趕上船嘅人🏃🏻‍♂️正值活節假期,等搭船嘅人非常多,我等得不耐煩就過去買杯咖啡邊飲邊等,鋪頭細細,入面都有兩位店員,我叫咗中杯嘅Hot Mint Mocha😉🥤Hot Mint Mocha $42好飲度:✔️評價返杯咖啡,顏色偏淡似Latte,飲落無薄荷味,無朱古力味,只有死甜嘅syrup味,咖啡味亦太淡,似奶水多過似Mocha👎🏻;杯嘢拎上手好夠熱嘅,但比較細杯,以依個價位Starbucks真喺質素好好多同抵飲好多😌總括嚟講,好彩我上船坐豪華位,都叫拎住杯咖啡喺窗邊飲扮下chill😎 喺有得選擇嘅情況底下,我喺唔會再買依度嘅咖啡飲😂
👁‍🗨Uncle Russ Coffee
📍中環6號碼頭
————————————————

🥤Hot Mint Mocha $42
好飲度:✔️
Hot Mint  Mocha (Tall)

Hot  Mint  Mocha  (Tall)

2021-04-04
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$42 (Breakfast)