2024-02-03 427 views
返工同老闆食個快餐,去咗金記唔使諗,咩都有得食有午餐不過我今日想食湯飯,本身一心想嚟食蕃茄牛肉湯飯,而且見到隔離大大碗,但係又有啲想試吓佢個豬膶湯飯,佢又話王牌所以最後都係決定試吓,不過下次就都係要返蕃茄牛肉好啲,豬潤份量唔多,而且個湯充滿味精,啲菇應該炸過 不過啲豬潤真係幾好味,係份量同埋細件啲!佢嗰個菜係類似食米線嗰啲酸菜 好味不過份量如圖,所見非常之少 我哋加咗個金銀蛋時菜,係白菜仔!好味,個兜睇落好大碗,但係其實唔多,因為佢係尖底嘅老細個海南雞飯都幾靚仔!不過呢嗰個醬唔正宗,冇咗嗰個泰式辣醬 呢個係精粹嚟㗎嘛不過侍應服務態度都幾好環境舒適
返工同老闆食個快餐,去咗金記唔使諗,咩都有得食
不過份量如圖,所見非常之少
不過侍應服務態度都幾好環境舒適
Type of Meal