原本無openrice acc, 但食完條氣唔順!要開acc黎寫邊個食評!之前有食過同一個舖位既放題,黎到先知道轉左名或易手。之前都不錯,所以都放心再黎食過。點知一黎到就見到好多人係門口等位,仲要好多人都好燥底了。而舖頭裏面都坐滿人,侍應好忙。擾攘左一陣,入去坐低就急不及待寫左幾張紙啦,款式無乜特別。 等左一陣,刺身就上啦,味道ok,都ok新鮮,就寫第二張刺身。於是者又等左一陣,再黎既都係刺身。熱食上菜速度好慢,本身以為自己錯覺,但當聽到周圍唔同枱話要買M記,食飽一半係咪可以比一半錢,d野叫左好耐都未黎……等等既說話,就知今次真係中伏了!d食客係咁催d侍應都無用。咁我地就落力d寫多幾張單,不過完全無效果!但繼續寫又驚佢一次過黎好多,所以就叫一個女侍應埋黎,對話如下:我地好心平氣和問:我地叫左d野好耐都未黎同寫左好多張單,我地應該繼續寫單定繼續等?女侍應:你咁問我,我都唔知架,我又唔係做廚房,你催我都無用,我又無理由入去催佢,唔通我入埋去炒餸咩?!態度之差非筆墨可以形容,我火起3尺,好彩有2個男侍應及時將佢拉開,並且道歉!!否則真係會同佢嘈起上黎!我地好聲好氣問你,你用d咁既態度答我地?
我地好聲好氣問你,你用d咁既態度答我地?!
後面張枱仲精彩,雖然聽唔清對話,大概都係上菜慢之類的說話 , 向一個好似係老板娘既人投訴左好耐,結果4個人,一亳子都無比就拉隊走人!
最後係飲野飲飽,埋單每人220,勁唔抵!!仲要受氣,諗起都嬲!

坦白講,食物係ok, 不過不失! 但係上菜既速度同某員工既態度真係不敢恭維!
無下次!

2015-05-09
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)
Celebration
Mother's Day