2018-01-03
見到都食評都唔錯 諗住黎試下啦哇 差到呢⋯ 之前食嗰啲真係太幸運 竟然可以食個好評出黎20:00 黎到完全冇人理你 明明有火鍋又冇人俾個鍋 問佢佢就話今日好多人 會耐啲 下 6-7成滿咋喎 有幾多人呀 唔緊要我等 講好左要咩湯底要咩海鮮啦 寫左紙要咩放題食物得嗰3個鐘可以食 20:20 上左碟魚生 20:50 我連個鍋都冇21:00 一催再催 個鍋黎左喇 但係得個湯底 我問: 我冇海鮮喎 幾時會上呀 店員: 下 乜你未有架21:05 店員行埋黎 俾個煲蓋我我心諗 我要個煲蓋做乜呀 我冇野食呀 21:10 我再催野食呢個時候佢先拎張紙出黎問我要乜 然後秒速上海鮮咁咪即係一開始應我嗰啲全部都係hea我囉?同埋你有冇留意到 除左碟魚生同埋催左十萬次嘅海鮮 我乜都冇講過?其實我冇打漏架因為我真係冇食過 佢係唔話你知咁乜都唔上俾你 當你冇落紙一樣⋯ 冇真係唔緊要你話我知都好掛 成間野啲staff都係細路 21:30 哇 我見到一大盤海鮮呀 ⋯⋯⋯⋯俾邊個架呢? 搭哂膊頭咁 原來係fd底⋯原來係留起哂啲野俾自己收工打邊爐⋯ 頂唔順 我埋單喇 收銀個呀仔同我講 唔好意思呀 其實我都食過放題 咁樣嘅質
哇 差到呢⋯ 之前食嗰啲真係太幸運 竟然可以食個好評出黎
我問: 我冇海鮮喎 幾時會上呀
店員: 下 乜你未有架
21:05 店員行埋黎 俾個煲蓋我
我心諗 我要個煲蓋做乜呀 我冇野食呀
咁咪即係一開始應我嗰啲全部都係hea我囉?
其實我冇打漏架
冇真係唔緊要你話我知都好掛