2021-10-14
荃灣出名多好嘢食,趁公眾假期,就同男朋友過嚟搵食。見openrice咁多好評,就試試呢間西餐:🌟環境:一入去要2個2個搭枱,真係親密無界限😑逼到一個點,都算數,體諒香港地吋金尺土🌟價錢:叫咗西冷牛扒,每一個lunch set特價$108,價錢都合理🔥重點🔥:叫餐後飲品上先,然後等咗好耐都冇嘢食,催咗2次,最後等咗35分鐘先有嘢食!份量都足,但個問題係:我哋叫咗5成熟,最後舊牛扒係Well done,熟到勁鞋,完全食唔落!忍唔住同餐廳反映,佢哋都肯幫我換過一份,但我唔想再浪費時間等多半個鐘,亦已經完全冇心情,就話唔需要。最後有比Discount我,但都冇意思,我哋都冇乜食到塊扒、唔想食,都影響埋個Mood!最後一句:好評呢家野,真係參考少少好了,以後唔會再去呢間食。☹️
見openrice咁多好評,就試試呢間西餐: