2023-03-10
【帶子(6片)🐚】($72)【北寄貝(6片)🐚】($68)【蟹籽軍艦🦀】($34)【三文魚籽軍艦🐟】($58)【親子花之戀(1件)🐟🌺】($48)【芒果花之戀(1件)🥭🌺】($42)【胡麻火炙帆立貝壽司🔥🐚】($45)【波子汽水(甘檸味)🍋】($30)—————————【$1野菜牛肉鍋🐮🍲】($1)🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑‼️: 每兩人可加購一鍋佢湯底係壽喜燒嚟嘅🍲🍲 雖然睇個樣好似麻麻地咁😂😂 但係一蚊來講真係算係咁😙😙 佢總共有三片牛🐮🐮 大得來之外,浸咗咁耐都唔會話好嚡👞👞另外啲菜仲要好入味tim🥬🥬 性價比嚟講真係超抵💰💰絕對加得過ah💖💖—————————刺身🐟: 【三文魚 (4片)】($76)/ 【三文魚腩 (4片)】($86)壽司🍣: 【三文魚腩壽司】($34)/ 【火炙三文魚腩壽司】($38)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑🐼: 🌕🌕🌕🌕🌑三文魚嚟講都算幾新鮮🍣🫧尤其是係三文魚腩🐟🐟 肥瘦相間得宜 👍🏻👍🏻口感食落唔錯😋😋成件事感覺都幾高質❣️❣️—————————【火炙左口魚邊壽司🔥🐟】($38)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌗🐼: 🌕🌕🌕🌕🌗不得不提嘅係佢嘅左口魚邊水準都算幾高✨✨ 平時就算喺大
【帶子(6片)🐚】($72)
【北寄貝(6片)🐚】($68)
【蟹籽軍艦🦀】($34)
【三文魚籽軍艦🐟】($58)
【親子花之戀(1件)🐟🌺】($48)
【芒果花之戀(1件)🥭🌺】($42)
【胡麻火炙帆立貝壽司🔥🐚】($45)
【波子汽水(甘檸味)🍋】($30)
—————————
【$1野菜牛肉鍋🐮🍲】($1)
🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑
🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑
‼️: 每兩人可加購一鍋
🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑
—————————
【火炙左口魚邊壽司🔥🐟】($38)
🐼: 🌕🌕🌕🌕🌗
不得不提嘅係佢嘅左口魚邊水準都算幾高✨✨ 平時就算喺大型連鎖店捱都要碰吓運氣👀👀 唔係脂肪太多就係條筋太晏🛢️😣
但係呢度嘅質素唔錯😍😍 雖然脂肪都係偏多😂😂 但係魚肉飽滿之餘都幾有咬口🦷🦷 亦都會有種入口即溶嘅感覺🥰🥰 整體嚟講水準之上💙💙
—————————
【海膽軍艦🍣】($68)
🐼: 🌕🌕🌕🌕🌗
都幾有驚喜~海膽食落幾鮮甜😋😋冇乜異味🤩🤩仲要幾細滑💛💛唔錯唔錯👍🏻👍🏻推薦一試
—————————
【吉列炸生蠔壽司🦪🍣】($39)/ 【吉列炸蝦壽司🦐🍣】($38)
🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑
兩款炸物都食得出係即炸嘅😻😻夠脆同埋都幾熱💥💥
吉列炸蝦隻蝦幾彈牙💖💖炸生蠔就正正常常~勝在食材夠新鮮✨✨
—————————
【八爪魚小丸子🐙】($38)
🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑
🐼: 🌕🌕🌕🌑🌑
拎上枱之後我哋放咗一陣食都仲幾熱🔥🔥咬落去脆脆地❤️🔥❤️🔥仲有啲外脆內軟嘅感覺💕💕入邊嘅八爪魚都算大粒😻😻
雖然同平時專賣章魚小丸子嗰啲店比起遜色啲🤓🤓但係壽司店嚟講質素都算係幾高💖💖
—————————
【芒果梳打🥭🍹】($32)
🐼: 🌕🌕🌕🌕🌑
都幾大杯~梳打水嘅氣幾足🫧🫧芒果醬嘅份量都調得啱啱好🥰🥰唔會太甜得嚟芒果味都幾濃👍🏻👍🏻食壽司嘅時候飲都幾適合🍣🍣