2009-04-26 6 views
好耐之前食過 life café, 果時沒有套餐, 只能散叫, 一試無妨. 見佢現在有套餐, 加上有47 笑臉 vs 1 苦臉, 試吓係未咁好.午市套餐 $98+10%, 沒有選擇:西蘭花薑湯: 好濃, 好足料, 味道很好.主菜: 我和友人見到都好surprise, 一隻湯碗的芽菜青椒絲螺絲粉, 只是早餐份量; 我食唔出是否有機, 只知道賣相和味道和自己煮的 差不多. 飲品: 友人飲咖啡, 佢話落咗奶和糖都勁苦, 佢只飲咗一半 (請留意, 隻杯好細). 我飲薑檸茶, 如果不是餐茶, 原價$32一杯,以為好嘢, 原來只是茶包!我已經成杯水飲完, 侍應拿 着水壺替隔離枱加水, 我特 登放隻杯係枱邊,佢經過我張枱都(當)睇唔到, 服務唔太細心.價錢唔平, 食物簡單, 返到公司, 三點幾已經肚餓.

午市套餐 $98+10%, 沒有選擇:
西蘭花薑湯: 好濃, 好足料, 味道很好.

價錢唔平, 食物簡單, 返到公司, 三點幾已經肚餓.

$110 (Lunch)