2010-07-15 28 views
好多時起學校放lunch都會去板橋食學生價大部份定食都只係$26點都比起去M記食一個又熱氣又唔飽既餐好-日式咖哩豬扒飯啲咖哩好似日本超級市場入面買果啲包裝即食咖哩咁既味無乜特別 但都唔錯 而且豬扒亦好夠脆-滑蛋豬扒飯佢所指既"滑蛋"真係少得可憐但洋蔥就一大堆 而且豬扒亦比啲汁浸到腍晒真係好麻麻-豬頸肉生薑燒可以用一句黎形容---抗衰老全餐啲豬頸肉真係少到10隻手指數得晒又細舊又少 仲要起一大堆洋蔥入面好辛苦咁搵啲豬頸肉出黎結果搵晒出黎既份量就只有個碟既4份之1都無成個碟都係洋蔥!-麵豉湯起初會覺得好難入口根本可以話係飲一啖就已經想倒左佢所以我發現有好多人都唔會飲就咁擺起度其實都幾浪費下但飲落又其實都okay既 不過一開頭陣味已經嚇窒人侍應方面其實都算okay但有時可能係繁忙時段試過同個侍應講左4次話杯汽水未黎但結果食晒啲野食先黎到而且收錢果方面都心比較亂唔止一次找少錢如果係假日去食野就真係唔係幾抵相對於星期一至五星期六、日、公眾假期間鋪就拍晒烏蠅勁細碟無可能會飽肚既豉油炒烏冬就已經承惠40幾蚊真係極度唔抵食!!! 食到一肚氣所以除左星期一至五其他日子或者唔係著校服根本係完全唔會想
好多時起學校放lunch都會去板橋食

可以用一句黎形容---抗衰老全餐
啲豬頸肉真係少到10隻手指數得晒
又細舊又少 仲要起一大堆洋蔥入面好辛苦咁搵啲豬頸肉出黎
結果搵晒出黎既份量就只有個碟既4份之1都無
成個碟都係洋蔥!

-麵豉湯

而且收錢果方面都心比較亂
唔止一次找少錢

如果係假日去食野就真係唔係幾抵
相對於星期一至五
星期六、日、公眾假期間鋪就拍晒烏蠅
勁細碟無可能會飽肚既豉油炒烏冬就已經承惠40幾蚊
真係極度唔抵食!!! 食到一肚氣
所以除左星期一至五其他日子或者唔係著校服
根本係完全唔會想入去食野
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$26 (Lunch)