炑八下午茶 $48 超誇張下午茶 由下午2點半開始供應到5點 岩晒我依啲訓到晏一晏既夜貓 同埋今日突然勾起韓國菜條根見到佢甘抵既下午茶就諗住當行街既中途站上去歇一歇 止一止口痕 開始睇menu完全無諗過會上菜時候係甘既份量 成個套餐除左有石頭鍋/炸醬麵仲有前菜,海帶湯 , “迷你”泡菜煎餅/糖餡餅同埋飲品 飲品如果加6蚊仲可以任飲所有特飲 但原本個杯已經勁大杯 可以吾加都得 炸醬麵雖然同我之前去韓國食個碗既個醬吾同 但啲麵條好有嚼勁 所以好食 同埋拌完之後啲醬又幾均勻 同埋都好大碗 勁抵食 仲有半隻水煮蛋 同埋爽口青瓜 石頭鍋就係水準啦 但同平時份量差吾多 下午茶泥講好大 同埋佢個拌甜辣醬又吾會太重口味同太辣 岩晒我口味 泡菜煎餅又一飽肚之選 勁大塊但又話迷你 男朋友大食既話岩晒 不過我地最後都食吾晒 因為真係好大塊 有成六大塊 吾算太辣 但點佢既辣椒豉油就會加重啲辣 泡菜量都算多但個餅食落較粉 夠辣幾過癮既! 糖餡餅據說入面係紅豆 甜甜地有啲硬硬地既豆粒 配埋cream 我地好鍾意 男朋友隊左3塊 啲草莓甜既 梳打既話柚子檸檬勁好飲 好重柚子味 而
炑八下午茶 $48

止一止口痕
開始睇menu完全無諗過會上菜時候係甘既份量

成個套餐除左有石頭鍋/炸醬麵仲有前菜,海帶湯
炸醬麵
石頭鍋飯
泡菜煎餅又一飽肚之選 勁大塊但又話迷你
男朋友大食既話岩晒 不過我地最後都食吾晒
泡菜煎餅
我地好鍾意 男朋友隊左3塊 啲草莓甜既
梳打既話柚子檸檬勁好飲 好重柚子味
而韓藍天使就比較甜 督多啲檸檬就會平衡番 想fresh啲就柚子
因為佢下面有啲柚子醬又有一塊柚子係面 另外仲有啲特別味道 奇異果士多啤梨等 但我就無嗌泥試啦
性價比係高 味道又幾好 會再去 最後我地仲嗌多左個冰食下解下暑
朱古力OREO棉花冰沫
朱古力OREO棉花冰沫 68蚊 OREO加朱古力既冰係我最愛 上面有啲brownies
入面有煙un年糕 原本有微微奶味 落埋煉奶落去 奶味好重 朱古力+奶味
炸醬麵
石頭鍋飯