2021-02-26
#銅鑼灣 #豊勝手丼 性價比超高嘅#下午茶 ,下次要試下正餐同魚生飯😜圖一係下午茶餐嘅A1,赤蝦/帶子/油甘魚壽司+三文魚/左口魚邊#刺身 +加州卷😋全部魚生都好新鮮,鮮甜又唔腥,非常好味👍連壽司飯都有調味過,唔係平時嘅壽司醋飯,帶少少咸,幫清淡嘅#壽司 增加味道😋圖三係A3火炙三文魚腩/火炙帶子/火炙左口魚邊壽司+飛魚子軍艦😁係我fd叫嘅,佢都話好好味😆之後到C3#日式蒸蛋 即係#茶碗蒸 有驚喜,佢除咗眼見嘅蟹柳,青瓜同飛魚籽之外,係蒸蛋入面仲有蟹籽同 半粒帶子,非常之有誠意,仲好有鮮味🤤🤤🤤🤤🤤我地仲揀咗B1#忌廉蟹肉薯餅 同B2 #日式炸豆腐 薯餅普通,即炸夠脆,但忌廉蟹肉味唔係好食到,炸豆腐就不錯,外皮就算浸住湯,都仲會脆,面頭嘅醃蘿蔔加好多分😏總括而言,好食,有下次🤣味道: 8/10味精: 6/10價錢: 7/10環境: 8/10服務: 8/10#vinaincwb #vinafood #japanesefood #japanesecusinie #sashimi #sushi #steamedeggwithseafood #creamycrabcroquetta #japa
總括而言,好食,有下次🤣
味道: 8/10
味精: 6/10
價錢: 7/10
環境: 8/10
服務: 8/10
#vinaincwb #vinafood #japanesefood #japanesecusinie #sashimi #sushi #steamedeggwithseafood #creamycrabcroquetta #japanesedeepfriedtofu #afternoonteaset #toyokattedon #foodporn #foodie #hkfoodie #f4follow #f4f #likesforlike #l4l #l4likes