2023-11-20 203 views
每次想食燒味飯都會諗起捌神燒味冰室,黑毛豬叉燒超惹味,今日經開發現原來有下午茶,試一試先🤭下午茶價錢好抵 ,一個餐先33蚊,絕對係我 li d窮人恩物,今次分別叫左3個套餐❣️抵食就真係抵食 ,但味道同平時的確係有d參差,不過如果對比起大x樂 美x果d連鎖店,質素仍然係好好多!燒鴨 比較多肥膏同少肉,但鴨味唔騷 肉質都唔錯,點埋個梅醬 都仍然好惹味到頭抽五穀雞 賣相好靚仔,味道同平時一樣,雞肉都係好嫩滑,頭抽味道都好出最令我 驚喜 係魚柳沙律外層酥脆魚肉唔係好薄果種,沙律就是平常什果沙律但超多料 ,另外其實仲可以選擇配薯條或者迷你西多士,作為正宗下午茶餐,我下次都應該會揀,或者炸雞皮都唔錯🤭🤭🤭

最令我 驚喜 係魚柳沙律