下午茶時間入到去指住個下午茶餐牌同侍應落單,碗野黎到仲好驚嘆覺得下午茶黎講好抵食wor,即刻share俾住元朗既朋友仔讚下呢間野。點知食完埋單先知原來收左午餐價😓 同個職員講,個職員仲話係因為我哋落單冇講明係下午茶,有啲人會嫌個下午茶份量唔夠喎。真係眼都凸埋,邊個會諗到下午茶時間入去,仲要指住個下午茶牌都可以無端端俾人收左午餐價😓嗌左個生牛河,我又唔覺得同隔離枱個嗌下午茶份量差幾遠啦😓 咪又係咁大隻碗咁多牛肉😓 另外嗌左個豬頸肉飯,得五塊勁薄勁乾既豬頸肉,仲好意思收午餐價?其實差廿幾三十蚊真係冇所謂😓 如果佢一開始有講明我哋係嗌緊lunch (而個portion真係有分別既話),但又要將個責任推返落我哋度話係因為我哋冇指明係下午茶😓覺得間舖頭真係幾唔老實😓 總結: 絕對冇下次!