2023-03-01
為工作東奔西走左一個上晝,食返啲甜野補充返體力先得~想去寧靜嘅地方食下甜品飲杯咖啡~入到誠品聽講開左間新Cafe,入到去對正見到係Sensory 0,自己喺第二度食過好多次,無咩特別咁,推親新野都係野飲為主。新Cafe應該有唔同掛~到Pick Coffee門口店長就即刻安排座位,一坐低,店長積極推介好多好多好食嘅甜品,仲講埋自己鍾意食咩甜品,好客到呢~又親切最後我叫左焦糖香蕉牛角酥窩夫雪糕,加杯凍滴咖啡 ( 喺出面行下行下有啲熱,飲凍飲最啱啦~)等野食黎果陣,另一位店長都好有禮貌,我想連Wifi做公司野,佢細心教座枱Tent Card 一嘟QR Code就入倒,唔得可以幫我手登入見到咁即刻寫返個意見讚揚下,佢教我一嘟QR Code就可以上網俾倒意見~超方便有禮~甜品好食,咖啡好飲,好客有禮~ 如果有旅遊好客餐廳必推,表揚下~特別表揚下兩位店長,Maggie好客親切,James有禮貌貼心
焦糖香蕉雪糕牛角酥窩夫