2020-10-10 2765 views
由於想平平地食生蠔🦪,所以見食評話無咩野食都照去食,始終$258一位(包埋加一)仲想點。生蠔:okay la,有人即開,又不停添,雖然偶然有沙,但我覺得可接受。熟食:款式唔多,唔好有期望。即煮車仔面幾好,有雞湯同冬陰公湯底可選刺生:有三文魚同八爪魚,正正常常甜品:我以前都有外賣帝都既甜品,估唔到佢自助餐既甜品水準都外賣整個蛋糕既差唔多,好味!而且雪糕係Movenpick,仲有7隻味可選。冷盤:得蝦同青口,沙律選擇不多飲品:這個有點失望,連果汁都無,得牛奶、咖啡及檸檬茶,要扣分。每人會送半隻龍蝦仔,但勁硬,老人家咬唔開。下午茶自助餐時間為3:15-5:00,今日人唔多,到後期拎生蠔都唔洗點排隊。整體來講,不過不失,唔好有高期望。

刺生:有三文魚同八爪魚,正正常常

甜品:我以前都有外賣帝都既甜品,估唔到佢自助餐甜品水準都外賣整個蛋糕既差唔多,好味!而且雪糕係Movenpick,仲有7隻味可選。

冷盤:得蝦同青口,沙律選擇不多

每人會送半隻龍蝦仔,但勁硬,老人家咬唔開。

整體來講,不過不失,唔好有高期望。
芝士焗龍蝦仔
2020-10-10
$258 (Tea)
Dining Offer
Coupon