2024-06-28 1859 views
黃竹坑新商場終於開張,開多咗好多唔同口味嘅食肆,酒樓都有兩間,真係好開心!飲茶又多咗選擇👍雖然係平日,下午兩點幾,商場都幾多人,好多食肆仲要等位。我哋又唔想等位,見到王子飯店有位喎!就決定飲茶啦!環境舒服,枱同枱有足夠空間,我鍾意!人手好似都算多,服務ok! 點心都算多選擇,好多都吸引!仲有小食和炒粉麵飯,夠多樣化!由於肚餓關係,三個人瘋狂叫嘢食,最後叫到成枱都係😂可能當時客人唔多嘅關係,好快所有點心和小食都出現晒,擺到成枱都滿晒!點心幾大件,味道唔錯!唯獨對天下第一包好失望😞以前响1881店食過好多次,好大個,脹卜卜,見到已經好想食,食落又多餡,好味道!但呢度嘅包就真係唔得,縮咗水,咬開得好少餡,完全唔滿足!小食就大大碟,對得住個價錢!整體來講,今次試新嘢都幾滿意!希望好嘅質素可以維持落去,咁我哋就可以响屋企附近飲茶,唔駛特登出去銅鑼灣或者中環飲茶啦!

2024-06-24
$272 (Tea)