2015-08-25
門口電視仔播住有周中..再睇黎度見到差距咁大實無得輸就入去tea下..蕃茄湯..中規中句..蒜容多士都係..成個餐41免加一 暫時覺得唔錯'到主菜..什扒意...先試意粉..唔多得..偏硬..同無味..個汁都係..原全唔知乜汁食完都..條腸難食程度似足係平令正個d超市所買既雜牌腸味一樣..係充滿平既無好野同失望心情 ..之後陸陸續續都係呢種心情食下去..牛扒硬左d..又無左應有牛味..普通茶記快餐個塊都好食過佢..雞係當中算係正常一樣..但都係遜色過快餐店..最後隻炸蝦都係好唔知點咁..平係平..但唔洗咁唔吸引呀..行多幾步比多幾蚊食鑽石好過..仲有杯野飲係曲奇唔知咩名+19$..點知沖出黎係杯牛古力奶之類既野飲面頭加塊ocho曲奇..笑左..咁我不如飲凍朱..自己倒成包曲奇落去都唔洗加咁貴..衙生得2因為d刀叉睇見就覺得太舊..用耐左..