2022-12-08 89 views
啱啱同完閨蜜去咗南豐紗廠影相,就上網搜尋一下有啲乜嘢地方下午茶推介🥳俾我哋發現到呢一間喺荃灣嘅Cafe,就即刻衝上去諗住嘆個下午茶之餘仲可以影吓相打下卡🥰邪惡西多士拌雪糕花生醬煉奶🍦為咗獎勵一下我哋自己,我哋就叫咗一個好邪惡嘅西多士🥳佢入邊有豐富嘅花生醬,仲要配合埋入口十分順滑嘅雲呢拿雪糕🍦絕對係享受人生嘅下午茶☕️蝦頭油忌廉汁蜆肉扁意粉😋我哋仲叫咗一個海鮮扁意粉,濃郁嘅忌廉汁再配上海鮮嘅鮮味😋份量都十分之足夠,絕對夠晒兩個女仔share一個👍🏻Caffe Latte☕️喺飲品方面,我哋就選擇咗佢稍為出名嘅Latte,每一杯latte嘅拉花都可以保存到杯咖啡飲到底😋可見拉花嘅技術高超,而且每一杯嘅口感都十分滑溜。

邪惡西多士拌雪糕花生醬煉奶🍦

蝦頭油忌廉汁蜆肉扁意粉😋