今日忙捉一日 諗起木船 好耐無過去 一於去執返餐先 座低睇完餐牌 一於食雞啦 叫咗個雞扒豬脆脆豬 個餐牌係咁寫 覺得怪怪咁 之後叫多個生炸雞脾薯條 叫完就等食啦 先上脆脆豬 有點水準 之後嘆主杯鹹檸七 飲飲下 雞髀餐到啦 我見到停了一停 望真啲 成隻手掌咁大嘅 個姐姐見我話 嘩 有啲誠意 姐姐就講 係唔係有人叫你嚟試 我都無咩反應 之後 緊係要比啲誠意 食啦喂 先起骨 再慢慢分享 都路食 只能讚 皮脆 肉嫩 多汁 有圖有真相 好小寫食評 有機會點都去試吓 太和站附近 步行過去10分鐘內 希望木船可以做得更好 客似雲來比個Like
比個Like
下午茶 餐  生炸雞🍗脾  薯條🍟
2021-11-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$45 (Tea)
下午茶 餐  生炸雞🍗脾  薯條🍟