2022-04-29 475 views
下午茶二人份tea set 188蚊幾抵食 整個份量 足夠兩個人食有兩杯嘢飲仲有沙律吧 沙律吧有三款沙律菜 蕃茄仔青瓜 粟米粒 有橄欖油黑醋千島海鮮醬,三文治有蛋沙律 佢嘅包 唔係平時白色嗰啲三文治包 似法包 口感煙韌 脆口藍色嗰件甜品係木糠蛋糕食落去似雪糕咁 係凍嘅, 有兩件唔同味嘅 Macaron, 另外 啡色果件我都唔知乜嘢味嘅甜品但味道都唔錯 窩夫夠脆口上面有 玉桂蘋果 玉桂味好濃香 另外有一個係牛肉醬加芝士薄脆片, 如果唔食牛肉可以同佢講轉要吞拿魚醬 (餐牌上面冇寫的), 但佢會彈性處理. 雖然品種冇出面下午茶tea set㗎咁多款式但係不貴多, 整體平均味道亦ok, 性價比高, 人均一百蚊就食到 仲要包一杯飲品同埋 沙律吧任食 真係好抵 下午茶三點至五點半可以叫.

2022-04-29
$100 (Tea)