2018-08-20
趁星期日家人休息就同佢地黎到尖沙咀食番個下午日式放題,放縱一番呢到地段一流,一出地鐵站行幾分鐘便到,方便快捷得很!!我地1點多黎到,只有幾枱客人,可能時間尚早關係,仲好無咁多人可以寧靜地慢慢享受。呢到地方都幾大,三樓全層都是,裝潢設計風格十分日式,仲會一直播放著日本🇯🇵歌曲,寫意得很!!星期一至四$258星期五至日及公眾假期$298 限時120分鐘無酒精飲品加$30就可以任飲的呢到同出面一樣都係用I pad點野食,夠晒環保♻️同埋都有多款食品提供,有生有熟任均選擇呢到食物都黎得好快,我地點完無耐食物就已經陸續送上,都幾高效率下刺身點左好幾款品嚐,全都好新鮮,入口完全無雪味yummY肉只有牛&豬,但都有好幾款,有辣同唔辣,有牛仔骨、牛舌、豬腸......不同部位,肥瘦適中,燒完之後肉質鬆軟唔韌,口感不錯。隨左肉之外都有好幾款海鮮供選擇,帆立貝&虎蝦份量十足,燒完食落都幾爽口彈牙壽司都食左好幾款,飯少少的,食完唔會好飽。仲有一盤盤唔同既食物提供,可以就咁放落去燒,完全不用理會,待熟後整盤拎起食用便可😆本人最愛炸物,全都炸至金黃色,入口熱辣辣、脆卜卜,口感一流,樣樣都十分喜歡💕尤其是炸鮮奶、
星期一至四$258
星期五至日及公眾假期$298 限時120分鐘
無酒精飲品加$30就可以任飲的
呢到同出面一樣都係用I pad點野食,夠晒環保♻️
同埋都有多款食品提供,有生有熟任均選擇
刺身點左好幾款品嚐,全都好新鮮,入口完全無雪味yummY
壽司都食左好幾款,飯少少的,食完唔會好飽。
本人最愛炸物,全都炸至金黃色,入口熱辣辣、脆卜卜,口感一流,樣樣都十分喜歡💕尤其是炸鮮奶、炸紅芋山藥、蕃薯🍠、炸多春魚都好好食,食完一輪再多點了一輪
最後食飽正餐,仲有movenpick雪糕附送
有三款口味任均選擇!!