2018-02-24 462 views
食完lunch,行一陣,想嘆杯咖啡。☕行到柯士甸道見到間落地玻璃既Cafe感覺簡潔舒適。我地喺門口睇吓menu,店員出黎介紹,就跟左入去啦Tea set唔錯吖,叫左飛碟餐($51),送埋特色咖啡。我就揀左吞拿魚蕃茄沙律,焦糖鮮奶咖啡(Caramel Latte)☕。焦糖甜味自然,唔似集團Cafe死甜既感覺。吞拿魚有d蕃茄細粒幾fresh, 仲有飛碟邊夠香脆朱古力控既老公見到件朱古力松露蛋糕🍰($45),雙眼就發哂光話要食 。呢個就蛋糕價錢加$20有飲品,佢揀左椰香鮮奶咖啡(Coconut Latte)☕,淡淡既椰香味,帶點清甜滋味。蛋糕係一層朱古力一層蛋糕,有層次又唔會漏小店感覺親切,店員都好nice 吖店名好易令人有印象叫“息Leaf”
食完lunch,行一陣,想嘆杯咖啡。☕

小店感覺親切,店員都好nice 吖

店名好易令人有印象
叫“息Leaf”

2018-02-24
Type of Meal