2008-10-29 15 views
和朋友午膳,一早訂了枱,店方上午十一點到打黎confirm,打電話比我既人都幾有禮貌。環境方面,d枱排得密左d,不過裝修比想像中靚,感覺唔錯,夜晚黎會係d啱三五知己談心既地方。Set Lunch選擇頗多,豬牛羊雞魚蝦都有齊,總有一款啱心水!大家都食唔同既野,我揀左:西蘭花忌廉湯:冇咩西蘭花味,不過唔係罐頭湯,濃淡適中,合格。麵包(+牛油):好味呀,暖暖地,外面少少脆,入面又軟熟,有d驚喜!牛油一早放左係枱面,處於半溶狀態,配上微暖的麵包剛剛好。雞扒配沙律薯菜:雞扒太鞋,有d失望。薯菜都OK,其實佢上枱既時候已經腍左,不過我又鐘意食腍既薯條,所以覺得好好味。此外也試過其他主菜,牛扒最好,下次可以一試。咖啡:香+濃,又係比想像中好!朋友們叫了心太軟,但我趕住返公司所以試唔到!佢地話好好食呀,好唔開心,錯過左甜品!下次一定要試!

大家都食唔同既野,我揀左:

咖啡:香+濃,又係比想像中好!

!下次一定要試!

$80 (Lunch)