2024-06-18 84 views
18/6/2024~ 23點住附近嘅,一貫路線同家人食完晚飯食甜品,我記得上一次松記食完就blacklist係顛覆咗咁多年我松記嘅印象。因為上星期食咗海記嗰碗合桃糊已經淡咗同稀水咗。所以去咗松隔離呢間。嚟呢度記得好耐之前嚟過都有成年前,今日再嚟都要blacklist,我都唔要求d乜嘢,坐低傾下甜下個嘴啫,冇坐耐食完即走的。食物~個椰皇冰死未解凍哂,嗰d雪嘅皺皮仲喺度咬落去仲要係半雪嘅口感😖😖仲要係即食搣膠袋嘅椰皇凍,嗰d透明椰肉仲要係罐頭切條“利申我本人好討厭食糖水食到糖罐頭嘢” 舊榴槤聞到香,但食落去冇乜榴槤味,榴槤味略淡,雖然佢冇標榜係貓山王或者什麼,價錢就一般糖水舖嘅價錢啦!不過我都會同身邊人以後唔再去,返返過嚟屋企附近瘋同辛好過,因為諗住嗰2間成日去,就過嚟呢邊啦,點知咁嘅😔😔
18/6/2024~ 23點
因為上星期食咗海記嗰碗合桃糊已經淡咗同稀水咗。
所以去咗松隔離呢間。

海燕椰皇榴槤凍

2024-06-18