2010-08-31 5 views
本人o係九龍城住, 聽屋企人講, 近富豪酒店開左間甜品舖, 於是乎落街試試..得我一個女仔, 胃口又唔大, 係門口見到d parfait dummy 有點兒吃不消, 不過既然黎到, 就入去試試..入到去, 一個客都無, 仲以為未開舖 !!!打開餐牌, 款式唔係太多, 但杯杯都有番咁上下份量, 左睇右睇, 叫左件拿破崙黎試....外表睇落唔錯, 頂層酥皮燒到焦焦地, 曬上糖粉, 切開見到厚厚既吉士醬, 好creamy, 值得一讚係佢地d芒果同士多啤梨好甜, 好新鮮..最後倒上一小杯雲呢拿汁(有籽), 不消五分鍾就食晒:最後仲打包左一件俾媽咪呢度d氣氛唔錯, 一個人慢慢嘆, 都係一種享受~~~下次同d friend 黎試下先.
入到去, 一個客都無
, 仲以為未開舖 !!!

最後仲打包左一件俾媽咪

拿破崙
2010-08-29
$48 (Tea)
拿破崙
  • 拿破崙蛋糕