最近返工壓力真係好大、放工同朋友食野談心輕鬆下最好不過!平時lunch Time見到呢間餐廳好幾次但都冇時間去幫襯今晚就跟你試試佢環境都唔錯!甘啱今日係星期二!!!逢星期二六點至九點生蠔啤酒都有七折! !!即刻睇吓今日生蠔有邊幾款供應!店員推介左我哋食 Shimonoseki, Gillardeau NZ Rock食法由味道清爽到濃郁去品嚐Shimonoseki日本蠔來講呢個算大隻,海水味唔會太重,而且飽滿爽口,唔錯!Gillardeau 法國蠔來講,比其他品種甜美,而且帶有少少榛果香,肉質結實彈牙,海水味較重!我喜歡!再配白酒享用真係一流NZ Rock呢隻產地喺紐西蘭水質係全世界最乾淨嘅海水味比較淡肉質爽口我哋每人帶左三隻梗係唔夠飽啦!再嗌左個Nachos分量野少啱晒大食嘅我哋!同平時食嘅唔一樣入邊有埋粟米,多重口感係咁有氣氛底下帶返塊steak食下啦 牛扒五成熟,厚度滿意!而且入口肉汁好諸事唔錯!
最近返工壓力真係好大、放工同朋友食野談心輕鬆下最好不過!

環境都唔錯!

食法由味道清爽到濃郁去品嚐

Shimonoseki
日本蠔來講呢個算大隻,海水味唔會太重,而且飽滿爽口,唔錯!
Gillardeau
我喜歡!再配白酒享用真係一流

NZ Rock
呢隻產地喺紐西蘭水質係全世界最乾淨嘅海水味比較淡肉質爽口
我哋每人帶左三隻梗係唔夠飽啦!再嗌左個Nachos

係咁有氣氛底下帶返塊steak食下啦

牛扒五成熟,厚度滿意!而且入口肉汁好諸事唔錯!