2005-11-29 20 views
估唔到..咁多人. 我地3個人7點鐘黎到, 見佢仲有空枱, 諗住有位呱, 點知個亞姐一聽到我地話冇訂枱就話冇, 叫我地8點半再返黎. 唉, 一個半鐘, 好鬼難捱, 不過山長水遠黎到, 冇理由唔等既. 所以我地惠康, 屈臣氐, 萬寧, 通通都唔放過. 行到8點3左右就行番去等. 最後要等到9點先有位.坐低叫左個招牌鍋, 我覺得味道其實好普通, d粉腸勁難食. 不過好在有好多我至愛既蕃茄.我地叫左冰川冰豆腐, 牛頸脊(細), 本地蠔(細), 墨魚滑, 白鱔片, 同埋唐生菜. 樣樣都好新鮮, 我最鐘意個牛頸脊, 好有牛味, 肥膏唔多, 但係都唔韌. 埋單$351. 一人都係百鬆d, 好鬼抵食.等找錢既時候發現有隻巨型小強, 唔係, 應該話係強哥至岩, 係度行黎行去, 所以要扣乾淨分.

埋單$351. 一人都係百鬆d, 好鬼抵食.