2019-05-15 40 views
落左成個星期雨,趁停左雨和朋友行旺角,點知無啦啦又落雨,行完成棟萬利都未停,就行左出去冒雨覓食,竟然係隔離間中移動入面發現有間餐廳!睇到評價都唔錯,就唔冒雨出去再睇其他啦餐廳係三樓,內裡裝潢好特別好有藝術感發現飲品選擇勁多,不過揀左食漢堡套餐包左杯咖啡,所以就少左份煩惱原本以為係細個迷你板,但竟然係大大個既漢堡飽!比一般漢堡飽再大個啲😆一層一層既配料!厚厚的漢堡🤤🤤芝士、蛋、和牛、bacon!食落每啖都係足料的滿足♥️和牛的份量好厚,肉味濃郁又juicy,比預想中要高分👍🏻👍🏻套餐中包左一杯 氮氣咖啡,計番價錢都算抵食,不過本人飲慣多奶的latte mocha ,所以感覺氮氣咖啡的奶味不會好濃 比較岩鍾意咖啡味濃啲既人 飲落會見到啲小泡泡向上飄 幾得意小食拼盤岩哂咩小食都想食下既人😆😆熱辣辣厚切薯條配上蛋黃醬!點落香濃好食雞翼有少少辣,但係係香口型的辣,好易入口👍🏻 炸蝦唔係用普通的炸粉,而是用麵包糠因為龍蝦冇貨的關係 轉左用虎蝦!勁大隻,霸左成大隻碟🤣🤣 感覺比較貼心的係 廚師係蝦背開左一刀,岩哂唔想用手剝殻的人,簡單咁用叉就可以唔洗店殻就獲得蝦肉😆✌🏻闊條麵的忌廉汁夠濃郁,而份量真係

餐廳係三樓,內裡裝潢好特別好有藝術感

經典和牛漢堡配焗薯  氮氣咖啡

原本以為係細個迷你板,但竟然係大大個既漢堡飽!

比一般漢堡飽再大個啲😆

一層一層既配料!厚厚的漢堡🤤🤤
芝士、蛋、和牛、bacon!食落每啖都係足料的滿足♥️

炸物拼盤

小食拼盤岩哂咩小食都想食下既人😆😆
熱辣辣厚切薯條配上蛋黃醬!點落香濃好食
雞翼有少少辣,但係係香口型的辣,好易入口👍🏻

炸蝦唔係用普通的炸粉,而是用麵包糠
忌廉龍蝦闊條麵

闊條麵的忌廉汁夠濃郁,而份量真係好大份,但又被引到想食食食⋯⋯今餐完全110%滿足勁飽

侍應哥哥一開始推介漢堡飽係新菜色,個人感覺漢堡完全可以做主打,質素係旺角很高,不過餐廳位置就有啲神秘,多得落雨 天意被我發現到♥️😆
Type of Meal
Dinner