2018-02-10
主題party room越出越多星期二就同朋友去試左呢間主打泰國菜既party room。門口坐位好有特色啊~不過今晚太凍啦同埋book左party room~唯有等下次熱d既時候再黎坐出面啦~餐廳隔離就有樓梯轉上今晚既主場啦~個場夠晒闊落~有麻雀機~PS4~賽車game仲有部好懷舊既街機(有泡泡龍打啊~)啱晒成班男仔啦~仲有K room可以俾我呢d咪霸過下癮講完今晚既主場,再黎講下今晚既第二主角-野食~個小食炸銀魚好好食啊~夠晒香口海南雞,小妹只食炸同焗既雞~所以今晚冇試呢款~但朋友食完話好好味~後尾聽餐廳員工講返先知原來佢地餐廳既主打都係雞~燒海蝦,蝦肉唔‘梅’加埋個汁燒雞翼~泰式青芒生魚啊~極力推介事關除左吸晴之外仲好好食啊~魚肉唔‘鞋’魚皮又炸到脆卜卜,再配埋個辣度十足既青芒沙津~一次滿足你三個願望,鍾意食辣既絕對可以一試啊~食完個魚~再黎試個蟹,個咖哩加埋d蒜蓉包同泰式薄餅一齊食~再加埋d蟹肉~冇得輸啊~可以一邊食一邊玩~下次要帶埋屋企d小朋友黎一齊癲下先
仲有K room可以俾我呢d咪霸過下癮
燒海蝦,蝦肉唔‘梅’加埋個汁
燒雞翼~
可以一邊食一邊玩~下次要帶埋屋企d小朋友黎一齊癲下先