2012-08-07 16 views
首先要稱讚服務員的貼心服務態度,當天勁大雨,我們一入門,他們就收起我地的遮,入好遮套先還番俾我地。之後,不論落單定加水,都好有效率。如果任食就$228,加$10就任飲,由於我地有special order,所以就貴d。依一樣就係不一樣的地方另外,只限灣仔分店先有的黑松露系列菜和星級甜品,每位可7選1款黑松露系列菜和3款星級甜品,所以我覺得幾特別^^Special order: 帆立貝,鱆紅魚薄切,和牛西冷,好好味,d和牛好有入口即溶feel而鱆紅魚薄切無咩地方有,所以超掛住任食就樣樣都ok,蕃茄海鮮湯超乎想像好味,我開頭唸佢會落勁多茄汁扮蕃茄味,但完全無,真係用蕃茄煲出黎gd。焗蠔一樣有驚喜,個蠔仲有d鮮味,唔係熟到爛,值得推薦!!刺身方面都新鲜,但三文魚就唔得甜美,略為遜色。而推介嘅羊鞍,我自己嫌太熟,芝士年糕食一舊都飽。甜品我地叫心太軟,但唯獨我個件就焗過頭><我覺得以放題質素黎講係超ok,我唔太好放題都唸住帶其他朋友食=]不過任飲有好少選擇,一個要,全部齊齊加,除非飲啤酒先抵。

而鱆紅魚薄切無咩地方有,所以超掛住
和牛西冷
焗蠔一樣有驚喜,個蠔仲有d鮮味,唔係熟到爛,值得推薦!!
焗蠔
刺身方面都新鲜,但三文魚就唔得甜美,略為遜色。
而推介嘅羊鞍,我自己嫌太熟,芝士年糕食一舊都飽。
羊鞍
芝士年糕
甜品我地叫心太軟,但唯獨我個件就焗過頭><

不過任飲有好少選擇,一個要,全部齊齊加,除非飲啤酒先抵。
drink menu
2012-07-31
$280 (Dinner)
和牛西冷
  • 刺身,蕃茄海鮮湯,和牛西冷