2019-01-24 127 views
我鍾意炸雞既程度係韓式炸雞, KFC炸雞, Jolibee 炸雞, 豪大大炸雞, 或者街邊不知名小食店既炸雞都會食。而呢間瀟灑哥既炸雞都好唔錯 (雖然佢叫唐揚雞唔係炸雞!)我見到佢個 menu 炸雞係有 3 種味道揀: 1. 七味鹽 2. 黃金味 (即係咸蛋黃) 3. 避風塘味 (呢個勁吸引!!) 我最後係揀左比較普通既七味鹽, 睇下佢乜料。登登登凳!!!! 七味鹽唐揚雞!要讚既係佢層炸皮係超超超薄!! 我諗成舊雞 3% 係炸皮 97%係雞肉!!! 平時有d食到既炸雞外層真係厚到乜咁, 成大個炸粉皮但舊肉得丁屎咁大粒。呢間堅係真材實料, 而且雞肉好嫰, 應該唔係平價雞胸位。良心小店! 又有 heart. 睇黎再去登打士除左豪大大我都可以有多個選擇喇!

而呢間瀟灑哥既炸雞都好唔錯 (雖然佢叫唐揚雞唔係炸雞!)

我最後係揀左比較普通既七味鹽, 睇下佢乜料。

登登登凳!!!! 七味鹽唐揚雞!

睇黎再去登打士除左豪大大我都可以有多個選擇喇!
七味鹽唐揚雞
2019-01-23
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea