2015-10-22 492 views
今日約左寶貝呢頭開飯~下午茶時間諗住好易搵位,點知周圍都好多人~最後見到呢間入面有位,肚餓到冇得頂~所以就入左黎坐~睇睇餐牌~意粉薄餅小食乜都有~~~睇左陣點左D心儀美食~喺櫃枱點完餐,冇耐食物好快就上枱~服務員拎食物過黎~噢~~真係估唔到係用即棄用具~!我真心唔係咁中意...好好地一間餐廳~何苦咁唔環保?!可能店細~為求多做生意~所以容納唔到洗碗位置..放眼望去食品大多叮叮焗焗~冇乜難度.但求做到基本就收貨~!煙肉焗草菇 - 唔知係咪放得太耐,所以D菇出晒水,夠熱但係唔好味黑椒鷄翼 - 鷄翼夠大隻~好有肉地,而且一D都唔乾身~仲有肉汁~! 一睇就知佢好夠火喉.同埋好強的黑椒味~愛重口味的人有福了~卡邦尼意粉 - 好一般的味道~卡邦尼叶唔係咁香濃.忌廉湯 -明明落單係粟米忌廉,最後黎左係磨菇忌廉,OK~唔緊要~只係浠浠啖啖的~忌廉味得少少~有點失望香蕉酥 - 算係全店最高技巧的款式,即點即整,外層酥皮焗得脆脆地,可惜入口冇乜味~!入面加埋唔夠半隻蕉..好慳皮~!半份至尊pizza - 王店最多料的至尊pizza,材料睇上去唔豐富~可能係我地諗得多左~入口味道好鮮~感覺上D豬肉冇經過太張
最後見到呢間入面有位,肚餓到冇得頂~所以就入左黎坐~
睇睇餐牌~意粉薄餅小食乜都有~~~睇左陣點左D心儀美食~
喺櫃枱點完餐,冇耐食物好快就上枱~服務員拎食物過黎~
可能店細~為求多做生意~所以容納唔到洗碗位置..
放眼望去食品大多叮叮焗焗~冇乜難度.但求做到基本就收貨~!
卡邦尼意粉 - 好一般的味道~卡邦尼叶唔係咁香濃.
半份至尊pizza - 王店最多料的至尊pizza,材料睇上去唔豐富~可能係我地諗得多左~入口味道好鮮~感覺上D豬肉冇經過太張時間的醃製.意想唔到的清新~!
蒜茸包 - 原本以為簡單冇咩要求~但係都希望會暖暖地脆脆地~可惜兩樣都冇~只係一件淋左的蒜茸包,有點失望~
密桃紅茶 - 超勁甜~糖漿好似唔洗錢咁~我個人認為沖多兩杯仲得~!
臨走前點都要去下洗手間洗個手~
店舖本身冇洗手間設備~要解手的話要去商場的洗手間..要行到鬼咩遠.辛苦了
總括黎講..成件事唔可以話佢差~只係這個價錢的話,先放下自己的要求及幻想..人流多,迫黎迫去~地方淺窄~想坐多陣都唔得~食飽就走了~
2015-07-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Tea)