訂了晚上八時的檯, 但七時四十五分到都大把位, 當時已心知不妙. 因一行七人, 老豆大人話叫個八人餐, 個餐HK$1,880-, 其實都知唔低食, 但無法啦, 一年一次父親節, 之後我地把尾尾一道菜式"蒸粉果"改為"上湯浸煎水餃", 而經理話要加HK$68-, 即話個餸要成百元啦. 唉! ok la 加就加拉. 落單後餸菜馬上送來, 但全是凍冰冰的, 包括窩貼蝦, 翅啦, 同埋個荷葉飯都是凍的. 接著來個上湯水餃, 我地全部人失望, 因來的不是我地想食嗰個, 而係一窩平平無奇的雲吞店食的水餃. 真係百幾蚊食好多碗都得啦. 服務態度一般, 係個經8說話態度就差D, 冷氣又唔就, 唉, 一定無下次.
2010-06-20
$323 (Dinner)
Celebration
Father's Day