2020-12-29
同男朋友去,冇諗過會系咁嘅質素,基本上冇一樣野系好食。男朋友憑著食得唔好嘥嘅精神,平時咩都會食,但居然今日都會話難食就dum啦。宜家黎講我地食左乜:烤深海魚柳。入面仲有少許紅肉,可能未熟。墨汁義大利飯燴魷魚。呢碟餸相信系今日最難食嘅一味,飯嘅味道太濟,入口會漏到想嘔。是日煎魚。煎三文魚,夾起塊魚 d油仲滴緊落張檯,忍唔住拎餐紙索油。雞胸、豬肉眼扒、西冷牛扒。全部都好韌,香口膠都比佢軟熟。上面嘅汁全部都系同一隻汁,實在太求其。是日燉煮。2粒豬肉丸,男朋友話好食。蒜蓉西蘭花、意式芝士焗椰菜花。男朋友話系原汁原味嘅蔬菜,寧願佢話系白灼西蘭花,個心會好過d。自助區的沙律。薯仔,成舊食 成舊吐,我覺得有陣膠味。呢餐男朋友唯一話好食嘅系 菠菜義大利雲吞松露醬、咖啡。而我覺得最好食嘅系Movenpick雪糕,忍唔住食左3碗。吖!頭盤嘅海鮮刺身都唔錯,因為唔洗煮吖嘛。環境。唔算多人,我地坐中間檯,我凍到圍披肩,男朋友還好。成晚冇食過d咩,正常食6:30-9:30,但我地8:00就走左,因為實在唔知仲有咩可以擺得落口,雖然價錢唔貴,但幾百蚊食幾啖雪糕,你覺得值咩?
宜家黎講我地食左乜:
烤深海魚柳。入面仲有少許紅肉,可能未熟。
是日燉煮。2粒豬肉丸,男朋友話好食。
自助區的沙律。薯仔,成舊食 成舊吐,我覺得有陣膠味。
環境。唔算多人,我地坐中間檯,我凍到圍披肩,男朋友還好。