2014-07-07
約11am到達,因為時間尚早,我們兩個小妮子成為左居盧呢日嘅第一客人 係炎熱天氣下,我地立刻衝到店內最入的四人枱就座,店內只有3張四人枱,空間狹小 睇睇個餐牌,寫住每人最低消費係一杯飲品,同咖啡弄一樣(其實我好唔中意呢個制度, 因為我個人不太中意飲品,我其實飲水就可以,而且認為啲飲品會塞飽左個肚,反而冇位食其他野) 一早未食早餐就去左,所以去到嘅時候超級肚餓,但店內只有一個店員,落單整野食收錢一腳踢,所以動作較慢 我地點左吞拿魚waffle($68)+All Day Breakfast($98)+芒果熱情果凍茶($36)+芒果凍茶(all day breakfast本身送一杯美式咖啡($28),但我地兩個都麻麻地想飲,所以加翻差價要左杯芒果凍茶(原價$34) ) 點餐後等左差不多 mins先黎左杯野飲, 2杯野飲真係好不濟,個味太淡,冇咩芒果or熱情果味,好似飲緊平時紙包芒果汁溝水,而有熱情果嗰杯其實一樣味,都係紙包芒果汁溝水~~對佢嘅飲品表示失望 肚餓左好耐,終於黎左碟all day breakfast (個人認為$98唔抵食,因為材料其實都係啲普通toast, egg, 茄汁豆et
所以。。唔會再黎居盧