2018-01-27 428 views
突然想試一試這間的燒鵝,聽聞好出名的。反正晚餐有點想食燒味飯,於是決定買了個燒鵝脾燒腩飯外賣。真係未食過唔知價⋯原來一個雙拼飯要$106,可能選擇了貴價燒味吧,轉脾,加$20。好貴,不過即管試試值唔值!打開飯盒,燒腩有4-5舊,鵝脾都唔似係一隻既,已經有點失望,飯的份量算多的。唔緊要,最緊要係味道,點知,燒腩有點梅,好似唔太新鮮,唔知係咪外賣,俾d差d既料呢至於燒鵝,其實都唔錯的,只是份量唔似一隻脾的份量,整體來說,以$126食這個飯完全唔值,如果想食燒鵝,或者下次下午茶時間食比較經濟吧這次沒有影相,因為無想過燒味飯也會寫食評,但係我覺得快餐店或者比他好,所以要發洩一下吧!

2018-01-24
$126 (Dinner)