2017-09-24 160 views
呢間餐廳係男朋友介紹💁🏻‍♂️佢返工Lunch食過幾次覺得好食,就帶我去試下晚餐🍽🔹招牌西班牙炒飯🥘($188) ⭐️9/10一上枱嘩出聲!料仲多過飯😱好多料好豐富!好大碟夠2-3人食,數一數☝🏻有大蝦、青口、蠔、魷魚、八爪魚、脆豬腩肉、羊肉串🍖仲有檸檬兩舊🍋啲海鮮煮既時間剛剛好又好鮮,我平時一定唔食既魷魚八爪魚都好彈牙,連我都肯食😼飯都好香👍🏻但我最憎既青豆都有好多粒😖(辛苦男朋友幫我挑走❤️)🔺小食都好食架(差唔多每一款我都食過哂😂),但都幾經常換menu,以前食過既好多依家都無左😩真心是但點幾款,都唔會令我失望,非常高質👍🏻*每款啲醬汁做得好好味,搭配得好好👅想lam埋隻碟🤤尤其脆豬腩我最鍾意食🐷-🔺重點甜品❗️即叫即炸Churros整得好好味好脆👍🏻重點係$28咋!--更多食評ig: hungrykays 🌸
招牌西班牙炒飯

🔹招牌西班牙炒飯🥘($188) ⭐️9/10

*每款啲醬汁做得好好味,搭配得好好👅想lam埋隻碟🤤

尤其脆豬腩我最鍾意食🐷

更多食評ig: hungrykays 🌸
$200 (Dinner)
招牌西班牙炒飯