2021-06-26
2069 views
合作夥伴生日,港媽性格一定要揀間可以打卡嘅餐廳,揀呢間餐廳,原因面對維多利亞港打卡一流🤩🤩由訂位到確認,服務一流,六星級服務👍🏻👍🏻👍🏻本身已經好鍾意去K11的商場食飯,貪圖K11商場的味道好好聞😆😆一開始有個免費湯,雖然免費,但味道好好足料的豆腐昆布麵豉湯😋😋我們叫了一個set lunch,包括牛油果沙律,大阪燒,仲有個士多啤梨蛋糕甜品,包飲品取價合理👍🏻👍🏻👍🏻小食叫了油甘魚沙律及甜薯條🍟,甜薯條的醬汁會令你一條食完有一條,直至地老天荒,好味得恐怖🥶🥶🥶另外,叫咗和牛煲仔飯,飯帶脆焦香而和牛肉味美,同行明天話可以再嚟多次食呢個飯👍🏻👍🏻滷水鴨肉意大利雲吞是職員介紹,又真係好食,將香港地道野mix 意大利雲吞,有創意同時又好食👍🏻👍🏻台灣牛肉麵湯頭濃郁,牛稔身而有𡁻口👍🏻👍🏻一解台灣思郷之情😆😆😆最重要這間餐廳的職員,無論樓下接待的哥哥,到餐廳內的侍應弟弟妹妹,全部非常有禮貌,嗰種有禮貌係從心而發兼親切,真心覺得佢哋係好好好Nice🤩🤩🤩食物服務環境都非常好👍🏻👍🏻👍🏻必會再次幫襯🥳🥳🥳謝謝各位服務人員,全部是香港服務業之光🎉🎉🎉
一開始有個免費湯,雖然免費,但味道好好
足料的豆腐昆布麵豉湯😋😋