2023-04-30 436 views
見佢新開張諗住試下,一入到去餐廳,原全冇人理會我,見有位諗住坐,店員即刻走過黎同我講張枱員工食飯要用,叫我同人搭枱,ok唔緊要,之後嗌左個口水雞刀削麵加15蚊要多個炸小雲吞,刀削麵湯底無味都算,仆你個乖個小雲吞真係小到5毫子禁大啲餡我諗1毫子咁上下,我當場下左岀聲,可能係我鄉下仔見識小,食物質素好差,同價錢唔成正比,極度唔推薦大家去試,無謂嘥錢嘥時間見佢新開張諗住試下,嗌左個口水雞刀削麵加15蚊要多個炸小雲吞,刀削麵湯底無味都算,仆你個乖個小雲吞真係小到5毫子禁大啲餡我諗1毫子咁上下,我當場下左岀聲,可能係我鄉下仔見識小,食物質素好差,同價錢唔成正比,極度唔推薦大家去試,無謂嘥錢嘥時間