2020-05-20 433 views
好少何有食肆令我由坐低冇耐開始就diu媽炒蟹到食完!我地一行4人.睇餐牌嘅時候我先生杯水入面有隻蚊滋仔.叫侍應換過個杯啦.佢好快拎過隻杯過黎.但個杯明顯係倒咗d茶再比返你用個同一隻杯.我地見到冇出聲.亦都冇再用個個杯.直接嗌野飲算!我地嗌咗3人份量嘅酸菜魚..見到餐牌有配菜個欄多口問句本身個酸菜魚有咩配菜啦.侍應一句答乜都冇..我呆咗..我以為酸菜魚好似大陸咁都會有d配菜.例如寬粉.....咁我地加咗青筍片.土豆片同鮮腐皮.另外嗌咗一份麻辣牛展.一份避風塘魚柳.酸菜魚d魚肉好滑..酸味都OK..但3人份量另外加配菜都唔係好夠.避風塘魚柳真係把鬼..冇味至於d魚柳肉梅梅地.麻辣牛展都真心一般3碟嘢.3個飯.一杯酸梅湯.一杯橙汁.盛惠你$953蚊..唔好食..服務又差真心冇下次!

好少何有食肆令我由坐低冇耐開始就diu媽炒蟹到食完!
另外嗌咗一份麻辣牛展.一份避風塘魚柳.

酸菜魚

避風塘魚柳真係把鬼..冇味至於d魚柳肉梅梅地.

麻辣牛展都真心一般

3碟嘢.3個飯.一杯酸梅湯.一杯橙汁.
盛惠你$953蚊..
唔好食..服務又差真心冇下次!