2021-03-27 138 views
午餐時段入座 見佢枱面得午餐Menu 點左三樣野 諗住問下有冇其他Menu睇下拉 佢話冇 跟住又好晦氣咁話另一個menu冇野飲送嫁 然後又拎個menu比我 🙄Fine 加左個紅油抄手跟餐凍檸茶得半塊檸片 珍珠奶茶係港式奶茶加珍珠 都算拉 跟餐送比你飲都係咁上下拉🤷‍♀️然後...紅油抄手係甜既..蚵仔麵線八方XX仲好食過佢...PS.其實以上所講既都算 我在意既係個啊姐將野食落枱果陣冇同我講“睇後“/“小心後面“ 而係用帶住藍色手套既手(仲要係有油喺手套上面)拍落我膊頭去示意佢喺我後面準備放野食上枱🥴🥴🥴..我想講 我岩岩沖完涼🤬 同埋 油跡喺灰色衫係好明顯囉😡😡