又到一星期一次和同事們出街食lunch,今日31號出糧,本來想食隔離間日本料理沖繩,但因為和10個同事食飯,無位,見呢間My way一個人都無,室內裝修又ok,所以博一鋪,試下!叫左一個個All  day  breakfast E餐,$88加1,成百蚊埋單!凍飲就加多4蚊!價錢係其次,最緊要好食!🤤🤤不過,以成百蚊食個lunch 嘅質素,算係差!薄牛扒仲衰過茶餐廳d西冷牛扒!又細塊!如果價錢係58$會合理d!沙津太乾,只有芝麻醬配沙律菜,沒有小紅茄和沙律醋,好一般,雖然有薯餅,但上菜時並沒有提供茄汁,需要特別詢問才有!我朋友食左個$68 意粉天使麵,分量相當少而且味道很一般!不可一,不可再!唔能夠take two!🌚🌚🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️
🌚🌚🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️🤦🏿‍♂️
2019-05-31
$90 (Tea)