2019-04-04
話說跟男朋友拜完山,就成大班人一齊食個海鮮餐先走。經過呢間見到都好多人,門口姐姐又不停sales,又肚餓就入去食啦。。。餐廳選擇好多,但泥泥去去都係幾種煮法。所以最後我地隨意點左以下小菜👇🏻👇🏻清炒西蘭花🥦一碟得十幾件,每人都食吾到2件。雖然炒得算好食,吾會太淋,但真係好少。。。蒜蓉開邊蝦🦐蝦🦐好細小!真係好細,肉質係霉。份量大概只有10隻左右👎🏻👎🏻👎🏻炒蟶子呢個勁過份!底全部係殼,肉係好細細條放上面。好明顯係吾新鮮啦!有乜可能全部離殼?而且得幾舊小小肉,其他全部係配菜!😟上湯大蝦麵蝦細到手指尾既size,個湯無味既。入面啲麵都吾知係乜野麵,一pat 粉甘!超級難食!基本上成碟無食過,根本放吾入口!😤脆皮雞🐥呢個算正常,但係凍既,皮吾脆,但起碼肉質係滑,份量明顯有半隻炒蟹🦀蟹有2隻,一大一小。食落有汁算好食。雖然食得出吾新鮮。但起碼有正常既份量。炸魚🐟呢條魚炸到我地吾知係乜野魚🤔無乜肉,我地覺得可能係黃立倉。好細條,炸到好乾,肉質un,無魚味,吾知食緊乜🤷♀️椒鹽鮮魷🦑🦑呢個係最好食!份量正常,吾會太厚粉,食落係熱,吾太咸夠香口!豉椒蒸鱔啲鱔切到太細舊,一食落口就覺得好多骨,一啲都吾
清炒西蘭花🥦
炒蟹🦀
炸魚🐟
椒鹽鮮魷🦑🦑
豉椒蒸鱔
啲鱔切到太細舊,一食落口就覺得好多骨,一啲都吾肥美🙁
雖然聽落價錢吾算太貴,但白飯另外叫要10蚊一碗,而且得好少。一個人起碼食2碗以上。仲有份量真係好小又吾新鮮!服務質素又差,叫極無人理,我地都無下次