2022-08-07 129 views
" 不要儀態,只想吃雞翼"又講得幾啱喎!今晚晚餐食乜餸? 剛剛行過雞翼山~諗到可以做一款餸~我就買咗12隻雞翼套餐三款口味三款口味分別有👇🏾1) 宮崎南蠻他他醬雞翼2) 韓風吉士鹹蛋醬雞翼3) 黑松露武士雞翼送一罐氣泡桃橙茶外賣自取~職員好有耐性及心機講解每款雞翼口味各有不同的特色!今晚實行韓丶日及武士雞翼送飯食!正呀雞翼熱辣辣傳來一陣陣香味~12件雞翼加一罐飲品$128,抵呀! 仲可以試到不同味道!需要外賣但醬料份量很多!足夠填滿肚子每隻雞翼大大隻丶脹卜卜丶咬落去仲啖啖肉丶外皮炸得好香脆丶 點埋不同醬料~勁好食1) 宮崎南蠻他他醬~ 甜甜地丶吾會太膩!感覺比較清新開胃!他他醬是凍食的! 點落熱辣辣嘅雞翼一口咬~好味!2) 韓風吉士鹹蛋醬雞翼~ 味道係咸嘅!鹹香嘅黃金鹹蛋味道十足!勁喜歡~3) 黑松露武士雞翼~ 呢個雞翼係乾身嘅!雞翼面滲上 一層紫菜條!如你喜歡黑松露味一定要揀佢!因為味覺與嗅覺感覺好正!😋😋😋😋飲品: 選擇咗氣泡桃橙茶~都好飲㗎!唔會太甜!唔似糖漿嘅橙汁!桃味都濃! 呢罐飲品夠曬清新~要嚟送雞翼一流
" 不要儀態,只想吃雞翼"又講得幾啱喎!

三款口味分別有👇🏾
1) 宮崎南蠻他他醬雞翼
2) 韓風吉士鹹蛋醬雞翼
3) 黑松露武士雞翼
送一罐氣泡桃橙茶

2022-08-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$60 (Dinner)