2023-10-23 446 views
小炒一向都係突然間會好想食嘅一種食物,要食除咗去大排檔,而家喺西營盤'都有一個新選擇,佬得嚟又精緻😂。但係大家要花少少時間去搵間舖頭,我覺得佢都算匿得幾埋,但係環境氣氛的確一流🥰攣腸薯仔沙律呢個我覺得最好食嘅一碟,薯仔沙律本身我鍾意,再加埋臘腸,個味道仲襯過配Parma Ham,加埋隻溫泉蛋,唔食你走寶😂脆皮豬大腸不過不失,可以再脆啲,但係配酸薑味道唔錯胡椒湯雲吞湯底非常惹味,雲吞嘅料亦都好足,食咗一啲乾身嘢,呢個湯的確係非常之好嘅中和砂薑風沙雞翼風沙太大😂,兩隻雞翼,確實係努力求存,雞翼偏大隻味道還可以薑蔥蠔煲蠔肥美鮮甜,略嫌多油咗少少黃金蝦喺小食嗰邊㗎,冇放落餐牌,但係好值得叫嘅一味餸😋😋: 8/10.🏠:ShopB 路邊攤💵: ~HKD 480 pre head

攣腸薯仔沙律

脆皮豬大腸
不過不失,可以再脆啲,但係配酸薑味道唔錯

胡椒湯雲吞

砂薑風沙雞翼
風沙太大😂,兩隻雞翼,確實係努力求存,雞翼偏大隻味道還可以

薑蔥蠔煲
蠔肥美鮮甜,略嫌多油咗少少

黃金蝦
喺小食嗰邊㗎,冇放落餐牌,但係好值得叫嘅一味餸😋

😋: 8/10
🏠:ShopB 路邊攤