2015-01-31 1914 views
今晚一行7個男仔去食放題,一去到已經見到間野好full..好彩book jor 位。一坐得,即刻睇點菜字,雖然只有連埋飲品及甜品只有6張紙,但種類也算多。之後就係開始瘋狂叫野食既時間,一開始即刻喪點刺身、壽司、串燒、天婦羅。刺身的種類也不小,但可惜沒有象拔蚌、帶子、吞拿魚,我們點每款刺身也點了好多塊,但好彩冇縮水比我地,黎左一大盆,即刻開動! 刺身好大塊同肥,但可惜三文魚唔夠凍,感覺唔係太新鮮,而且魚食落好多根,所以刺身不一定要大才是好,但劍魚同油甘魚就不錯,感覺上幾新鮮下同好有鮮味,而馬刀貝係值得推介,因為食落好爽口彈牙。 壽司就麻麻地。本來見到冇吞拿魚同帶子刺身就叫壽司補番數,但帶子壽司的帶子細到薄片咁,而吞拿魚壽司就賣晒,其他壽司就舊料唔夠凍,而且飯也比較硬,不值得加單天婦羅普遍也不太好,因為不夠熱同脆,而且天婦羅漿好似落得太厚,顯得d 料好小。 吉列同其他炸物系列尚算不錯,這炸蠔很熱辣辣,芝士年糕也很不錯、很多芝士,但不要吃太多。因為會很飽川燒類整體也不錯,但最值得推介係雞脾菇、霜降牛肉還有幾個川燒的款式。還是飲品和雪糕款式也尚可接受,但飲品值得推介是那個凍柑桔檸檬。超級解渴

一坐得,即刻睇點菜字,雖然只有連埋飲品及甜品只有6張紙,但種類也算多。之後就係開始瘋狂叫野食既時間,一開始即刻喪點刺身壽司、串燒、天婦羅。

還是飲品和雪糕款式也尚可接受,但飲品值得推介是那個凍柑桔檸檬。超級解渴,很適合放題吃。

最後埋單每人二百四十幾。以食物質素黎講算幾貴,而且成日漏單。應該不會再試。
2015-01-30
$241 (Dinner)