2017-08-26 225 views
今日同班朋友即興出左黎,諗住去大尾督影下相,友人就揀左依間餐廳食啦,其實響出邊睇餐牌時,已經覺得個價錢唔係太抵🙈一碗河粉加杯熱飲都要四十幾蚊🙈不過都無所謂啦,抱住一試ge心態入去試下,我叫左個菜肉雲吞+魚腐河,同一杯熱檸蜜,唯一可以讚下ge係熱檸蜜唔洗加錢🤣不過碗河粉都幾快到,可能都預先整好再加熱湯,雖然食落唔覺好熱,暖暖底咁啦🤣跟住友人叫左蝦子雲吞麵+可樂,可樂都要加6蚊架,仲要兩個都係同一反應,就係話罐可樂都唔凍ge😅可能餐廳覺得都俾杯冰你呢,仲要雪凍做咩wor所以大家經過大埔又唔想食連鎖快餐店,都可以試下ge,因為間野都多人,好唔好食就見仁見智啦,抵食就唔輪到佢啦😅可能都係租金貴啦
菜肉雲吞魚腐河

蝦子鮮蝦雲吞麵

2017-08-26
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)
菜肉雲吞魚腐河
蝦子鮮蝦雲吞麵