未黎過呢間板前,於是就黎試吓。十二點幾,唔多人,當然唔洗等位啦!一坐低,望吓迴轉帶上嘅壽司先,款唔多,轉黎轉去都係嗰幾款,仲要好乾,應該轉咗好耐。仲有一個大問題,就係師傅們全部都無帶,好唔衛生囉!仲要而家係非常時期喎!都唔知Ricky san點管理架,連咁basic ge hygiene issue 都做到咁!我地叫嘅野全部都係落單,無帶上攞過一碟。兩個人,叫了一個北海丼(with soup & salad),四件salmon sushi, 油甘魚刺身同板前蝦sushi。salmon sushi promotion 中,$3@,平係平,不過就將貨就價啦。不點都唔肥美,好瘦,又唔鮮甜。真係一分錢一分貨。板前蝦sushi也不新鮮,好細隻。唔夠爽口又唔夠黏度。比峰遜色很多。油甘魚刺身又係唔夠新鮮,又切得薄,口感頓減。唔鮮甜,仲要有筋。北海丼有蟹子、三文魚、tuna 、帶子同蟹肉,再加底下的一大碗飯。呢碗野嘅三文魚就新鮮多了,亦較厚身,魚油也較多。帶子幾大隻,厚切,軟軟淋淋,唯鮮味不足。蟹肉偏咸。tuna又係唔新鮮,腥架!有無QC 過架!
未黎過呢間板前,於是就黎試吓。
十二點幾,唔多人,當然唔洗等位啦!

我地叫嘅野全部都係落單,無帶上攞過一碟。
兩個人,叫了

不點都唔肥美,好瘦,又唔鮮甜。真係一分錢一分貨。

板前蝦sushi也不新鮮,好細隻。
唔夠爽口又唔夠黏度。比峰遜色很多。

油甘魚刺身
又係唔夠新鮮,又切得薄,口感頓減。
唔鮮甜,仲要有筋。

北海丼
呢碗野嘅三文魚就新鮮多了,亦較厚身,魚油也較多。
帶子幾大隻,厚切,軟軟淋淋,唯鮮味不足。
蟹肉偏咸。
tuna又係唔新鮮,腥架!有無QC 過架!

$80 (Lunch)